Bestellen

Bestellen

Is het je niet gelukt een Do Goodie Bag aan te schaffen bij een dakloze verkoper? Voor € 5 (excl. portokosten) koop je ‘m hier.

 

Naam*

Aantal tassen*

Straatnaam*

Postcode*

Plaats*

Email*

Boodschap

 

* verplicht in te vullen

 

product

Winkels en bedrijven

Het einde van de vervuilende plastic tas is in zicht. Vanuit Brussel worden maatregelen genomen om het gebruik van plastic tassen terug te dringen. Ben jij een ondernemer en maatschappelijk betrokken? Met de Do Goodie Bag biedt je jouw klanten, medewerkers en relaties een duurzaam alternatief! Dus ben je op zoek naar een mooi duurzaam product voor je winkel of bedrijf? De Do Goodie Bag is een design product en dankzij de lage prijs een echte kassa pakker. Wij bieden aantrekkelijk inkoopprijzen voor oplagen vanaf 100 stuks. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

 

fb-de-key

 

Neem een voorbeeld aan Woonstichting De Key in Amsterdam: zij heeft al haar medewerkers een Do Goodie Bag geschonken. Zo laat De Key zien niet alleen oog te hebben voor goed wonen, maar ook voor de dak- en thuisloze in Amsterdam: met elke door de Key aangeschafte Do Goodie Bag steunt zij de Amsterdamse daklozen! En natuurlijk helpt elke Do Goodie Bag ook de plastic-tassen-vervuiling te verminderen.